Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın 119. Yıl Dönümü Kutlandı

Galatasaray, 119. kuruluş yıl dönümünü büyük bir törenle anarak geçmişine ve geleceğine sahip çıktı.

Galatasaray, 119. kuruluş yıl

Galatasaray, 119. kuruluş yıl dönümünü büyük bir törenle anarak geçmişine ve geleceğine sahip çıktı.

Galatasaray Kulübü, 119. Yılını Coşkuyla Kutladı

Galatasaray Spor Kulübü, tarihi bir gün yaşayarak 119. kuruluş yılı etkinliklerini gerçekleştirdi. Kulüp üyeleri ve başkan Dursun Özbek’in katılımıyla gerçekleştirilen kutlama töreni, Feriköy Mezarlığı’ndaki kurucu başkan Ali Sami Yen‘in kabrinin ziyaret edilmesiyle başladı.

Liseye Ziyaret ve Dursun Özbek’in Konuşması

Etkinlik sona ermeden önce, heyet Galatasaray Lisesi‘ne geçerek burada bir araya geldi. Burada, başkan Dursun Özbek açılış konuşmasını yaparak, “Galatasaray’ın 119. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bir asırdan uzun süre önce bu kulübü ‘Türk olmayan takımları yenmek’ amacıyla kuran Ali Sami Yen ve arkadaşlarını sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum. Hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye ve Galatasaray’ı bizden sonraki nesillere en iyi şekilde bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başarılarla Dolu Bir Gelecek Vurgusu

Özbek, Galatasaray’ın her alanda başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğinin altını çizerken, “Galatasaray, şanlı tarihi ve özgür duruşuyla bu ülkenin gurur kaynağıdır. Karşımıza çıkan her zorluğa rağmen başarılarımızla büyüyecek ve güçleneceğiz.” diyerek, genç sporcu kardeşlerine de destek vereceklerini belirtti.

119. Yıl Plaketi ve Ödül Töreni

Özbek’in konuşmasının ardından, kulüp üyelerinden en kıdemli olan Vedat Akan, yaş kütüğüne 119. yıl plaketini çaktı. Tören, 50. yılını dolduran üyelere berat ve madalyalarının verilmesi, ardından da 2023-2024 sezonunda kazanılan kupaların kulüp müzesine teslim edilmesiyle sona erdi.

Galatasaray Kulübünün 119. kuruluş yıl dönümü Galatasaray Lisesi düzenlenen törenle...

Galatasaray Kulübünün 119. kuruluş yıl dönümü Galatasaray Lisesi düzenlenen törenle kutlandı.