Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz’dan Trabzonspor Maçı Değerlendirmesi

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor ile oynanan 0-0’lık beraberliği değerlendirdi. Takımın mücadeleci ruhunu övdü.

Gaziantep FK Başkanı Memik

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor ile oynanan 0-0’lık beraberliği değerlendirdi. Takımın mücadeleci ruhunu övdü.

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçının Ardından

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Trendyol Süper Lig‘in 6. haftasında Trabzonspor ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın Değerlendirmesi

Yılmaz, stat çıkışında basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede takımının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. “Güzel bir maç oldu, kazasız belasız geçti. Oyuncularımı, teknik ekibi ve Trabzonspor’u kutluyorum.” diyerek sözlerine devam etti.

Yeni Bir Başlangıç

Başkan Yılmaz, ligdeki bu maçın kendileri için bir başlangıç olduğunu belirtti. “Geçen sezon 15 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Artık yeni bir takım kurma sürecindeyiz. Bir Anadolu kulübü olarak toplam 17 transfer yaptık ve takım olma yolunda ilerliyoruz.” dedi.

Takım Olmanın Önemi

Yılmaz, takım olmanın futboldaki önemine değinerek, “Bu maçla birlikte takım olma yolunda önemli bir adım attık. Seyircilerimizi ve teknik ekibimizi kutluyorum. Elbette gönül 3 puan almak isterdi fakat yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Bu nedenle Trabzonspor’u da kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Hakem Performansına Dikkat

Hakem kararları hakkında yorum yapmaktan kaçınan Yılmaz, “Hakemler de insan, herkes hata yapabilir. Ancak gelecekte hak edilenin verileceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Gelecek maçlara da değinen Yılmaz, “Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu maçı iyi bir mücadele olarak değerlendiriyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında karşılaştı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.