Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Golbol Kadın Milli Takımı’ndan Tarihi Şampiyonluk

Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024’teki şampiyonluğunu Filistin halkına adadı.

Golbol Kadın Milli Takımı,

Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024’teki şampiyonluğunu Filistin halkına adadı.

Golbol Kadın Milli Takımı’ndan Tarihi Şampiyonluk

Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda şampiyonluğunu kutlayarak, zaferlerini zulüm gören Filistin halkına da armağan etti.

Kaptan Sevda Altunoluk’un Açıklamaları

Ekip kaptanı Sevda Altunoluk, finalde İsrail ile karşılaşmayı çok istediklerini belirterek, “İsrail karşısında finali, Türkiye ile birlikte Müslüman alemi için de oynadık,” şeklinde konuştu. Sevda, “Bir Türk’ün istediği zaman yapamayacağı hiçbir şey yok. Türk kadınının gücünü tekrar göstermek istedik. Altın madalya bizlere çok yakışırdı ve başardık,” ifadelerini kullandı.

Turnuvanın Gol Kraliçesi

Sevda, ay-yıldızlı formayla turnuvayı 21 golle gol kraliçesi olarak tamamladı. “Bu ünvanı üçüncü kez elde etmek büyük bir gurur,” diyen Sevda, destek veren herkese teşekkür etti.

Ayhan Yıldırım’dan Önemli Mesaj

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, şampiyonluğu sadece Türkiye için değil, Filistin için de kazandıklarını ifade etti. Yıldırım, “Kızlarımız, Türkiye’nin yanı sıra tüm Filistin halkı için de oynadı ve kazandı,” dedi.

Başantrenör Gültekin Karasu’nun Doğrulaması

Takımın başantrenörü Gültekin Karasu ise, “Bu tarihi başarıyı yalnızca sahada değil, arkamızdaki büyük bir orduyla elde ettik,” şeklinde gurur verici açıklamalarda bulundu.

Bu zafer, Türk sporunun gücünü bir kez daha göstermiş oldu.

Golbol Kadın Milli Takımı Kaptanı Sevda Altunoluk (solda), Türkiye Görme Engelliler Spor...

Golbol Kadın Milli Takımı Kaptanı Sevda Altunoluk (solda), Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım (ortada) ve Golbol Kadın Milli Takımı Başantrenörü Gültekin Karasu (sağda), İsrail’i yenerek Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda üst üste 3. kez şampiyon oldukları başarıyı Filistin halkına da armağan etti.