Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hull City’nin Premier Lig Hedefi

Hull City, yeni kadrosuyla Premier Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Tan Kesler, kulüp yatırımlarını ve stratejilerini açıkladı.

Hull City, yeni kadrosuyla

Hull City, yeni kadrosuyla Premier Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Tan Kesler, kulüp yatırımlarını ve stratejilerini açıkladı.

Hull City’nin Yeni Hedefleri

İngiltere Championship’in önemli kulüplerinden Hull City, Türk iş insanı Acun Ilıcalı tarafından yönettiği süreçte kadrosunu yenileyerek Premier Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, yeni transferler ve yapılan yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Premier Lig’e Yükselme Planları

Tan Kesler, Antalya kampında AA muhabirine yaptığı açıklamada, “İngiltere’deki futbol sektörüne çok ciddi katkılar sağladık ve kendimiz için önemli bir bütçe oluşturduk” dedi. Yeni teknik direktör Tim Walter ile birlikte sezona başladıklarını vurgulayan Kesler, kulüp felsefeleri olarak her zaman hedefe oynayan bir duruş sergilediklerini belirtti.

Transfer Stratejisi ve Türk Oyuncular

Kesler, bu sezon 15 yeni oyuncu transfer ettiklerini ve bunlardan 7-8’inin önemli yatırımlar olduğunu ifade etti. Ayrıca, eski oyuncuları Ozan Tufan hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, Trabzonspor’a gitmek istemesi durumunda güzel bir işbirliği sergilediklerini dile getirdi. “Türk futbolunu uluslararası alanda temsil edebilmek için Türk oyuncular bizim için her zaman önemlidir,” diyen Kesler, Championship’in zorluklarına dikkat çekti.

Maribor Takımının Satın Alımı

Tan Kesler, Slovenya’nın Maribor takımını satın alma sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Kulübün özelleştirilmesi gereken dernek statüsü nedeniyle süreçte yaşanan gecikmelere değinen Kesler, Maribor’un önemli bir kulüp olduğunu ve hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Kesler, Avrupa’da başarı elde etmek ve genç oyuncular yetiştirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin...

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin başkan vekili Tan Kesler (fotoğrafta), Antalya kampında, hedeflerini, yeni transfer planlarını ve yeni yatırımlarını AA muhabirine değerlendirdi.