Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul, L’Etape Türkiye by Tour de France ile Bisiklet Heyecanını Yaşayacak

İstanbul, 19-20 Ekim tarihlerinde bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. L’Etape Türkiye, amatör sporcuları Tour de France deneyimiyle buluşturacak.

İstanbul, 19-20 Ekim tarihlerinde

İstanbul, 19-20 Ekim tarihlerinde bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. L’Etape Türkiye, amatör sporcuları Tour de France deneyimiyle buluşturacak.

İstanbul’da Büyük Bisiklet Organizasyonu

Türkiye, 19-20 Ekim tarihleri arasında Fransa Bisiklet Turu’nun özel konsepti olan L’Etape Türkiye by Tour de France etkinliğiyle bisiklet heyecanını yaşayacak.

Organizasyonun Arka Planı

78 Event‘in Genel Müdürü Ömer Kafkas, organizasyonun Türkiye’ye kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Uzun bir ön hazırlık süreci geçirdik. Yaklaşık 1,5 yıllık çalışmanın ardından etkinlik günlerine sayılı günler kaldı. Bu önemli organizasyonu gerçekleştirecek olmanın heyecanını tüm ekip olarak yaşıyoruz.” dedi.

Katılım ve Sporcuların Heyecanı

Kafkas, “Tour de France”ın önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, “Bu branşta her yıl katılımcı sayısında yaklaşık %24’lük bir artış yaşıyoruz. Amacımız, amatör sporcularla bu markayı birleştirip katılımcı sayısını artırmak.” ifadesini kullandı.

Etkinliğin Geleceği

Kafkas, organizasyon için 3 yıllık bir anlaşma imzalandığını belirterek, İstanbullulara sürprizler yapabileceklerini söyledi. İstanbul’un yoğun bir çaba içinde olduğunu ve bu organizasyonu ilerleyen yıllarda başka bölgelerde de yapabileceklerini belirtti.

Farklı Demografik Yapılar ile Birlikte Yarış

Kafkas, etkinlik kapsamında 50 ülkeden 3 bin sporcunun yer alacağını ifade etti. Bu organizasyon, yalnızca sporcuları değil, üst düzey yöneticileri ve profesyonel isimleri de aynı parkurda buluşturacak.

Ülke Tanıtımına Katkı

Kafkas, organizasyonun Türkiye’nin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “70 ülkeden 170 kanal etkinliği canlı yayınlayacak. Bu şekilde Türkiye’nin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtma fırsatımız olacak. Boğaz Geçişi ile Asya’dan Avrupa’ya geçişin yaşanacağı bu organizasyon, tarihe geçecek.” ifadelerini kullandı.

İstanbul, Türkiye'de ilk kez 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Fransa Bisiklet Turu'nun...

İstanbul, Türkiye’de ilk kez 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Fransa Bisiklet Turu’nun (Tour de France) amatör sporculara yönelik özel konsepti “L’Etape Türkiye by Tour de France”ın heyecanını yaşayacak. Etkinliği Türkiye’de organize eden 78 Event’in Genel Müdürü Ömer Kafkas, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.