Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Beşiktaş Maçı İçin Umut Dolu Açıklamalar

Kayserispor’un başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı öncesi takımına güveniyor ve olumlu bir sonuç bekliyor.

Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı,

Kayserispor’un başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı öncesi takımına güveniyor ve olumlu bir sonuç bekliyor.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Beşiktaş Maçına Dair Beklentiler

Sercan Küçükşahin’in haberiyle, Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde büyük umutlar besliyor. Çamlı, maçın galibiyetle sonuçlanacağından kuşkusu olmadığını belirtti.

Lig Uzun Bir Maraton

Çamlı, ligin başlangıcının uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, Kayserispor’un ilerleyen haftalarda hak ettiği başarıyı elde edeceğine inandığını vurguladı. Ayrıca, takımların zaman zaman adil puanları toplamakta zorluk çekebileceğini dile getirdi.

Trabzonspor Maçındaki Oyun

Önceki haftalarda yaşananlar hakkında da konuşan Çamlı, Trabzonspor ile oynadıkları maçta sergilenen futbolun futbolseverler tarafından beğenildiğini, fakat 89. dakikada yaşanan kırmızı kartın, maçın sonucunu etkilediğini belirtti.

Sakatlık Sorunları

Başkan, takımda birçok sakat oyuncunun bulunduğunu ve transfere kapalı olmanın zorluklarını aktardı. Özellikle Majid Hosseini‘nin sakatlığını ve takımın ilk 11’inden 7 oyuncunun yokluğunu vurguladı.

Kayserispor’un Düşme Korkusu Yok

Çamlı, Kayserispor’un ligde kalma korkusu taşımadığını ve kulübün güçlüklerin üstesinden geleceğini ifade etti. Bu sezonun zorluklarla dolu olacağını kabul etmekle birlikte, takımın büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Beşiktaş Maçı İçin Güven Dolu Mesajlar

Beşiktaş ile yapılacak maçın kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Çamlı, galip gelerek Taraftarlarına 3 puan hediye etmek istediklerini dile getirdi. “İyi olan alkışlansın” diyerek tüm futbolseverleri sahaya davet etti.

“Endişe edecek bir şey yok” diyerek Kayserispor taraftarına güven verdi. Çamlı, Beşiktaş maçı sonrası taraftarlarının mutlu ayrılacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çamlı, AA muhabirine, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.