Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan Çam, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına Adaylığını Duyurdu

Kenan Çam, İzmir’deki basın toplantısında Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kenan Çam, İzmir'deki basın

Kenan Çam, İzmir’deki basın toplantısında Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kenan Çam, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına Aday

Kenan Çam, eski milli güreşçi olarak Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını resmen duyurdu. İzmir’de bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, spor kariyeri ve yöneticilik tecrübeleri ile Türk güreşine katkıda bulunma hedefini vurguladı.

Bir Güreşçinin Vizyonu

Güreş sporuna olan tutkusunun uluslararası alanda birçok madalya kazanmasını sağladığını belirten Çam, “Bu süreçte öğrendiğim disiplin, azim ve liderlik becerilerini Türkiye Güreş Federasyonu’na taşıyarak ülkemizin güreşteki başarılarını daha da ileriye taşımak istiyorum,” dedi.

İş Dünyasında Edindiği Deneyimler

Çam, ticaret ve hizmet sektörlerinde kazandığı deneyimlerin federasyon yönetiminde faydalı olacağını ifade etti. “Finansal sürdürülebilirlik ve stratejik planlama konularında yenilikçi ve etkili çözümler üretebilmemi sağlayacaktır,” dedi.

Hedefler ve Projeler

Güreş sporunun altyapısını güçlendirmek ve genç yetenekleri desteklemek gibi önemli hedefleri olduğunu kaydeden Çam, başkanlık süresince sporculara uluslararası başarı için gerekli desteği vereceklerini, eğitici programlar düzenleyeceklerini ve güreş kulüplerinin altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak projelere öncelik vereceklerini belirtti. Çam, “Türkiye Güreş Federasyonu’nun bir parçası olan tüm sporcular, antrenörler, yöneticiler ve güreşseverlerin destek ve iş birliği ile Türk güreşini hak ettiği yere taşıyacağımıza inancım tam,” ifadelerini kullandı.

Milli Eski güreşçilerden Kenan Çam, İzmir'de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında...

Milli Eski güreşçilerden Kenan Çam, İzmir’de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı.