Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’te Kırlangıç Kupası Yat Yarışları Başlıyor

Marmaris’te düzenlenecek Kırlangıç Kupası Yat Yarışları, 9-11 Eylül tarihleri arasında yelkencileri bir araya getirecek.

Marmaris'te düzenlenecek Kırlangıç Kupası

Marmaris’te düzenlenecek Kırlangıç Kupası Yat Yarışları, 9-11 Eylül tarihleri arasında yelkencileri bir araya getirecek.

Kırlangıç Kupası Yat Yarışları Marmaris’te Başlıyor!

Muğla’nın gözde tatil beldesi Marmaris, bu yıl ilk kez ev sahipliği yapacağı Kırlangıç Kupası Yat Yarışları ile deniz tutkunlarını ağırlayacak. Yarışlar, 9-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yarışların Detayları

Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen etkinlikte toplamda 6 farklı yarış gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamalara göre, birçok yerli ve yabancı yelkencinin katılacağı etkinlikte, yaklaşık 200 sporcu yer alacak.

Kırlangıçların İlham Verdiği Adlandırma

Kupanın adı, özgürce uçan ve mevsim geldiğinde uzun yolculuklara çıkan kırlangıçlardan esinlenerek belirlendi. Bu yarışmanın, doğanın güzelliklerini ve serbest yaşamı simgelemesi bekleniyor.

Marmaris Körfezi ve açık denizlerde yapılacak olan bu yarışlar, deniz severler için unutulmaz bir tecrübe sunacak.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek Kırlangıç Kupası Yat Yarışları'nın ilk...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek Kırlangıç Kupası Yat Yarışları’nın ilk etabı, yarın başlayacak. Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve 6 yarışın yapılacağı kupa, 9-11 Eylül’de gerçekleştirilecek.