Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn’den Olağanüstü Kongre Açıklaması

Gökhan İn, olağanüstü kongrede aday çıkmaması durumunda görevine devam edeceğini belirtti.

Gökhan İn, olağanüstü kongrede

Gökhan İn, olağanüstü kongrede aday çıkmaması durumunda görevine devam edeceğini belirtti.

Sakaryaspor Ordusu: Gökhan İn’in Açıklamaları

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, yaklaşan olağanüstü kongreye yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İn, 15 Eylül tarihinde yapılacak kongre öncesinde henüz bir aday listesinin kendisine ulaşmadığını ifade etti.

Kongrenin Geleceği Tehlikede

Gökhan İn, Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede bir aday çıkmaması durumunda, ibra ya da seçim süreçlerinin gerçekleşmeyeceğini bildirdi. Başkan, “Biz halen bu kulübün başındayız ve kulübe başkan olmak isteyen bir kimsenin ilettiği liste henüz yok. Ben ve yönetimimin başkanlığı devam edecek.” şeklinde konuştu.

Borçlar ve Kulübün Durumu

İn, göreve geldiklerinde kulübün mali durumunun beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirterek, “Kulüp ibra edilirken 18 milyon lira olduğu söylenen borcun, aslında 40 milyon lira civarında olduğunu öğrendim.” dedi. Borçların detayları arasında SGK, vergi borçları ve eski futbolcuların alacaklarının bulunduğunu aktardı.

Takımın Geleceği ve Transfer Stratejisi

Takımda oynayan futbolcuların ayrılmak istemesine de dikkat çeken İn, “Şu an topçular gitmek istiyor. Ben takımı kurdum ama şu an dağıtanlar var.” söyledi. Ayrıca, 1. Lig’de mücadele eden takımların ortalama inşaat maliyetleri hakkında bilgi verdi.

Şehirden Gelen Tepkiler

İn, olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından kendisine karşı yapılan eleştirileri değerlendirerek, “Şehrin ileri gelenlerinin kongreye dahi gelmemesi dikkat çekici.” diye ekledi. Ayrıca, eleştirilerinin şehir dışından gelen bazı kişi veya gruplardan kaynaklandığını belirtti.

Sonuç olarak, Gökhan İn, Sakaryaspor’u kayyuma bırakmamak için elinden geleni yapacağını ve kulübü yalnız bırakmayacağını ifade etti.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda basın toplantısı...

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.