Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor Sezgileriyle Futbola Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Samsunspor, güçlü mücadelesiyle bu sezon dikkat çekiyor. Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, karakterli bir futbol sergileceğini vurguladı.

Samsunspor, güçlü mücadelesiyle bu

Samsunspor, güçlü mücadelesiyle bu sezon dikkat çekiyor. Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, karakterli bir futbol sergileceğini vurguladı.

Samsunspor’un Hedefi: Sezonda Başarı

Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, Trendyol Süper Lig’de 2. sırada bulunan Samsunspor’un bu sezon karakterli bir mücadele sergileyerek, futbolseverlere unutulmaz bir sezon yaşatmayı hedeflediğini açıkladı.

Başarı İçin Yola Çıkıldı

Bilen, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk sekiz haftasında elde ettikleri 18 puanla en iyi başlangıcı yaptıklarını belirtti. “Samsunspor, tarihe damgasını vuracak bir performans sergiliyor” diyen Bilen, kulübün geçmişine dönme sinyalleri verdiklerini ifade etti. “Bizim için sorumluluklarımız arttı, asla gevşemeye tahammülümüz yok” diye ekledi.

Fenerbahçe Maçı: Futbolun Şöleni

Bilen, Fenerbahçe karşılaşmasının her iki takım için çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu maçı kazanmanın büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. “20 Ekim’deki maç tam bir futbol şölenine dönüşecek” dedi. Samsunspor’un, Atatürklü armayı temsil etmek için sahada en iyi mücadeleyi vereceğini belirtti.

Transfer Yasağı ve Gelecek Planları

2024-2025 sezonunda geçerli olacak FIFA tarafından konulan transfer yasağının bilincinde olduklarını aktaran Bilen, “2025 Temmuz ayına kadar transfer yasağımız var” dedi. Bu dönemde transfer yapma şanslarının olmadığını, ancak gelecek sezon için hazırlıklara başlayacaklarını söyledi.

Okan Kocuk ve Ncham’ın Durumu

Bilen, kaleci Okan Kocuk’un son performansıyla milli takıma çağrıldığını belirtti. Okan’ın sakatlığına ve tedavi sürecine dikkat çeken Bilen, “Umarım Fenerbahçe karşılaşmasına yetişir” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Kamerunlu oyuncu Olivier Ncham’ın da milli takım daveti aldığını, fakat Fenerbahçe maçının önemini vurguladığını iletti.

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig’de 2. sırada yer alan Samsunspor’un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.