Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor’da Thomas Reis’in Güveni Artıyor

Thomas Reis, Samsunspor’un antrenman performansından memnun, Konyaspor maçına yönelik umudunu paylaştı.

Thomas Reis, Samsunspor'un antrenman

Thomas Reis, Samsunspor’un antrenman performansından memnun, Konyaspor maçına yönelik umudunu paylaştı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Takımın Performansından Memnun

Trendyol Süper Lig temsilcisi Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, takımının antrenmanlardaki başarısının kendisine güven verdiğini ifade etti.

Basın Toplantısında Açıklamalarda Bulundu

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri‘nde gerçekleştirilen basın toplantısında, Süper Lig’in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacakları maça dair değerlendirmelerde bulundu. Reis, bu maçı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

“Her maçta olduğu gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz. Evimizde Beşiktaş’a karşı tutturduğumuz oyun iyiydi, ama kaybettik. Ardından iki deplasmandan da galip döndük. Konyaspor iyi bir ekip ve işimiz kolay olmayacak. Ancak antrenmanlarımızı kaliteli bir şekilde sürdürüyoruz ve bu beni umutlandırıyor. Bu maçtan kazançla ayrılmayı hedefliyoruz,” dedi Reis.

Geçmiş Sezon ve Yeni Umutlar

Geçen sezon deplasmandaki zorlu süreçlerinden bahseden Reis, “Geçtiğimiz sezon deplasmanda yalnızca bir galibiyet alabilmiştik. Bu sezon ise oynadığımız iki maçtan iki zaferle ayrıldık ve 4 gol attık. Hazırlık maçlarında galip gelemediğimiz için Gaziantep FK karşısındaki galibiyet bizim için çok kritikti. Artık daha güvenli oynuyoruz ve bu güven çok değerlidir,” şeklinde konuştu.

İletişim ve Yeni Dönüşler

Thomas Reis, oyuncularıyla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, mental açıdan iyi bir konumda olduklarının altını çizdi. Sakatlığı sona eren Emre Kılınç hakkında da, “Kendisi antrenmanlarda çok çaba sarf ediyor. Kadroda olabileceğini düşünüyorum, ama son kararı vermedim. Üç maçlık bir döngüye gireceğiz,” şeklinde bilgi verdi.

Taraftar Desteği Önemli

Reis, taraftarlara çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımız takımımızın itici gücü. Onların oyun günlerinde tribünleri doldurması çok önemli,” ifadesini kullandı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmede bulundu.