Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor’dan Üst Sıralar İçin Hedefler: ‘Puan Farkını Açmak İstiyoruz’

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, takımın üst sıralardaki konumunu korumak ve puan farkını açmak istediklerini açıkladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, takımın üst sıralardaki konumunu korumak ve puan farkını açmak istediklerini açıkladı.

Samsunspor’un Hedefleri: Üst Sıralar

Tredyol Süper Lig ekibi Samsunspor, hedeflerini belirlemek için Nuri Asan Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Thomas Reis, takımının ligde bulunuş olduğu konumdan memnun olduğunu ve üst sıralardaki yerlerini koruma arzusunu dile getirdi.

Adana Demirspor Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar

Reis, 8. hafta maçlarında Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını belirterek, “Milli takım arasından sonra Fenerbahçe maçı kadar önemli bir karşılaşma olacak. Galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Adana Demirspor’un ligde son sırada olduğunu biliyorum ancak bu maçın kesinlikle kolay geçmeyeceğini düşünüyorum. Kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Umarım bu maçtan galibiyetle ayrılırız,” dedi.

Oyuncu Performanslarına Dair Değerlendirmeler

Reis, oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirerek, “Oynadığımız maçlar oldukça zorluydu. Göztepe maçında 3-1 geriye düştüğümüzde farklı bir senaryo ile karşılaşabilirdik. Ancak takımımız sonuna kadar mücadele etmeyi öğrendi. Taraftarlarımızın 3-1’den gelen sonuçtan memnun kaldığını biliyorum,” ifadelerini kullandı.

Geçmişten Dersler ve Gelecek Stratejileri

Lig boyunca 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatan Reis, şöyle devam etti: “Her maça yüzde 100’le çıkmalıyız. Bu şekilde sadece puan alma değil, aynı zamanda rekorlar kırma şansımız da var. Ligin sonunda ne yapacağımız daha önemlidir. Ben sadece bir bireyim, takımımın başarısı benim için her şeyden önce geliyor. Takımıma güveniyorum ve oyuncularımda iyi bir performans sergiliyorlar. İyi bir konumdayız ancak ciddiyetimizi elden bırakmamalıyız. Kolay bir yere gelmedik, burada kalmak daha zor olacak.”

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.