Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Simon Banza ile Anlaştı

Trabzonspor, yeni transferi Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, transferle ilgili duygularını paylaştı.

Trabzonspor, yeni transferi Simon

Trabzonspor, yeni transferi Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, transferle ilgili duygularını paylaştı.

Trabzonspor, Simon Banza ile Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Kulübü, 28 yaşındaki Belçikalı forvet Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulübün resmi açıklamalarına göre, Banza’nın transferi takıma önemli katkılar sağlayacak.

Kulüp Başkanı’ndan Açıklama

Transferin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp olarak her zaman hedefleri doğrultusunda futbolcuları kadrolarına katmaya özen gösterdiklerini belirtti. Doğan, “Banza’nın camiamıza güç katacağına inanıyorum. Kendisine başarılı bir sezon diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Banza’nın Duyguları

Simon Banza ise transferin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. “Bu kulübün tarihi, tutkusu ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Burada olmaktan gurur duyuyorum ve elimden gelenin en iyisini yapma hedefindeyim,” dedi.

Forması ve Hedefleri

Banza, Trabzonspor’da 17 numaralı formayı giyecek. Taraftarlarıyla bütünleşmeyi ve kulübün başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Trabzonspor Kulübü, yeni transferlerinden Simon Banza (solda) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza...

Trabzonspor Kulübü, yeni transferlerinden Simon Banza (solda) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan (sağda) da yer aldı.