Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Mesut Çebi, Hentbolun Geleceğini Çocuklarla Şekillendirecek

Mesut Çebi, çocukların hentbola ilgisini artıracak projelerle sendikalarının gelişimini hedefliyor.

Mesut Çebi, çocukların hentbola

Mesut Çebi, çocukların hentbola ilgisini artıracak projelerle sendikalarının gelişimini hedefliyor.

Mesut Çebi: “Çocukların Hentbola İlgisini Artıracağız”

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanlığına seçilen Mesut Çebi, hentbol sporunun geleceğini çocuklarla şekillendireceklerini açıkladı.

Hentbolun Geleceği İçin İlk Adım

6. Olağan Genel Kurul’da yapılan oylamada 220 oyundan 112’sini alarak başkanlık koltuğuna oturan Çebi, ilk icraatını çocukları hentbola dahil etmek olarak açıkladı. “En popüler adımımız çocukları hentbola dahil etmek, çocukların hentbola karşı kaybettikleri ilgiyi geri getirmek olacak,” diyen Çebi, futbol kulüplerinin bu süreçte yer almasını da hedefliyor.

Salonlar ve Tesisleşme Çalışmaları

Salonların dolması için çalışacaklarını belirten Çebi, tesisleşme konusunda müjdesinin olduğunu ve önümüzdeki hafta detayları açıklayacağını ifade etti. “Allah’ın izniyle çıktığımız yolda vatan millete hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum,” dedi.

Olimpiyat Hedefi

A Milli Hentbol Takımı’nın Macaristan’da düzenlenecek EHF Kadınlar Avrupa 2024 Şampiyonası’na katılacağını hatırlatan Çebi, “Milli takımlarla hedefimiz tabii inşallah olimpiyatlar, çıtayı en yükseğe koymak lazım,” ifadelerini kullandı. Hedeflerinin ay-yıldızlı bayrağı en yüksekte dalgalandırmak olduğunu vurguladı.

Seçim Süreci ve Birlik Mesajı

Seçim sürecinden bahseden Çebi, “Biz rakibiz, düşman değiliz,” diyerek diğer adaylara teşekkür etti. “Nezaketle alakalı en ufak bir problem yaşamadık. Bu konu bizi mutlu ediyor, camianın birleştiğini, bütünleştiğini gösteriyor” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu'nda kullanılan...

Türkiye Hentbol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu’nda kullanılan 220 oydan 112’sini alarak başkanlığa seçilen Mesut Çebi, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.