Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yavuz Karakoç’tan Buz Hokeyinde Yeni Dönem

Yavuz Karakoç, Rusya’da edindiği deneyimleri Türkiye’ye aktararak buz hokeyinin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yavuz Karakoç, Rusya'da edindiği

Yavuz Karakoç, Rusya’da edindiği deneyimleri Türkiye’ye aktararak buz hokeyinin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yavuz Karakoç, Türkiye’deki Buz Hokeyine Yeni Nefes Getiriyor

Buz hokeyi antrenörü Yavuz Karakoç, Türkiye ve Rusya milli takımlarındaki tecrübelerini harmanlayarak, Türkiye’deki buz hokeyinin gelişimine önemli katkılarda bulunmayı hedefliyor.

Tecrübelerini Aktarıyor

Zeytinburnu Buz Adası’nda yapılan açıklamalarda Karakoç, “Rusya’da öğrendiğim bilgileri Türkiye’ye taşıyarak, buz hokeyimizin seviyesini artırmayı umuyorum” dedi.

Rusya’da Görev Alma Hikayesi

Karakoç, Rusya milli takımında yardımcı antrenörlük teklifinin kendisi için bir hayal olduğunu belirterek, “Öncelikle görüşmek istemedim ama teklifler karşısında şaşırdım” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Rus ekiplerinin kendisine ilgisinin, iş birliği protokollerinin ardından arttığını vurguladı.

Yeni Sistemi Öğrenip Paylaşacak

Karakoç, “Benim bu fırsatım, Türk buz hokeyinin gelişimini hızlandıracak. Kazakistan ve Belarus gibi ülkelerin Rusya ile olan ilişkileri sayesinde seviye atladığını gördüm. Biz de bu fırsatı değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Uygulamaları ile Eğitimini Geliştiriyor

Rusya’da kazandığı bilgi birikimini Türkiye’deki antrenörlere aktaracaklarını belirten Karakoç, “Oradaki deneyimlerimi kurslarda paylaşacağım ve Türk antrenörler bu bilgi birikiminden faydalanacak” ifadelerinde bulundu.

Sonuç olarak, Yavuz Karakoç‘un Rusya’daki tecrübeleri, Türkiye’deki buz hokeyi potansiyelinin gelişmesinde önemli bir rol oynayacak.

 Türkiye ve Rusya'nın buz hokeyi A milli takımlarında yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Yavuz...

Türkiye ve Rusya’nın buz hokeyi A milli takımlarında yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Yavuz Karakoç, oradaki çalışma sistemini Türkiye’ye getirmek istiyor. Karakoç, Zeytinburnu Buz Adası’nda AA muhabirine açıklamalarda bulundu.