Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zehra Güneş, Paris Olimpiyatları’na ‘güneş’ gibi doğdu

Zehra Güneş şimdiden adından söz ettirmeye başladı! Paris Olimpiyatları öncesi Zehra Güneş iz bıraktı! Detaylar haberimizde.

Zehra Güneş şimdiden adından

Zehra Güneş şimdiden adından söz ettirmeye başladı! Paris Olimpiyatları öncesi Zehra Güneş iz bıraktı! Detaylar haberimizde.

Kadın voleybol milli takımının yıldız ismi Zehra Güneş, olimpiyatların başlamasından önce en çok konuşulan isim oldu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ZEHRA GÜNEŞ İLK SIRADA YER ALDI 

Paris Olimpiyatları’nda mücadele eden kadın milli voleybol takımının yıldız ismi Zehra Güneş, olimpiyatların başlamasından önce en çok konuşulan kişilerden birisi oldu. Olimpiyatlar başlamadan hemen önce sosyal medyada en çok takipçiye sahip sekiz voleybolcu duyuruldu. Volleyball World’ın araştırmasına göre Zehra Güneş 3,99 milyon takipçiyle açık ara öndeydi. 

Zehra Güneş İlk Sırada

Zehra Güneş’i 1,64 milyon takipçi ile Melissa Vargas ve 1,62 milyon takipçi ile Ebrar Karakurt takip etti. Listenin dördüncü sırasında Brezilyalı Gabi Guimares, beşinci ve altıncı sırada ise 1,29 milyon takipçi ile Brezilyalı Rosamaria Montibeller yer alıyor. Hande Baladın 1,13 milyon takipçiyle 7’nci, Eda Erdem Dündar ise 1,04 milyon takipçiyle 8’inci sırada bulunmakta.