Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple ve LG iPhone SE4 için bir araya geldi

Apple, uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelinin OLED ekranları için BOE ve LG Display ile işbirliği yapacak.

Apple, uygun fiyatlı iPhone

Apple, uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelinin OLED ekranları için BOE ve LG Display ile işbirliği yapacak.

Apple, uygun fiyatlı iPhone SE serisinin dördüncü modeli için hazırlıklara başladı. Şirket, OLED ekran tedarikinde Çinli BOE ve Güney Koreli LG Display ile anlaşarak, yeni modelin ekranlarının her iki firma tarafından üretileceğini duyurdu.

IPhone

İPHONE SE 4’ÜN EKRANLARI BOE VE LG DİSPLAY’DEN

Yeni yayımlanan bir rapora göre, Apple’ın 2025’te piyasaya süreceği iPhone SE 4 modelinin temel özellikleri netleşmeye başladı. 

Yeni nesil ekonomik iPhone modeli, OLED ekran tedariki için BOE ve LG Display ile çalışacak. BOE, bu modelin birincil ekran tedarikçisi olmaya devam ederken, LG Display de BOE’ye ikincil tedarikçi olarak katılacak ve OLED paneller sağlayacak.

LG DİSPLAY’İN İLK KATKISI

Bu anlaşma, LG Display’in iPhone SE serisi için ilk kez ekran tedarik edeceği anlamına geliyor. Önceki iPhone SE modellerinde, BOE dışında Japan Display gibi üreticilerin LCD panelleri kullanılmıştı. Yeni modelde ise hem BOE hem de LG Display’in OLED panelleri yer alacak.

Iphone HAKKINDA

İPHONE SE 4’ÜN TASARIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

iPhone SE 4’ün, iPhone 14’ün tasarımını temel alması ve çentikli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın RAM ve işlemci tarafında çeşitli yükseltmeler alması ve yeniden tasarlanmış bir arka panelle çift kamera sistemine sahip olması öngörülüyor. Ayrıca, küçük bir fiyat artışıyla birlikte 499 dolardan piyasaya sürüleceği, temel depolama kapasitesinin ise iki kat artarak 256 GB olacağı belirtiliyor.

Apple’ın, yeni iPhone SE 4 modeliyle uygun fiyatlı akıllı telefon pazarında daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi amaçladığı görülüyor. OLED ekran teknolojisinin bu modelde kullanılması, cihazın görüntü kalitesinde önemli bir iyileşme sağlayacak.