Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı

Epic Games bu hafta ücretsiz oyunlarını açıkladı. Bu haftaki ücretsiz oyunlar nelerdir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Epic Games bu hafta

Epic Games bu hafta ücretsiz oyunlarını açıkladı. Bu haftaki ücretsiz oyunlar nelerdir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Epic Games Store, bu hafta ücretsiz hediye edilen oyunları belirtti. Ne zamana kadar ücretsiz olacaktır? Tüm detaylar haberimizde.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI AÇIKLANDI!

Epic Games Store, bu hafta yeni ücretsiz oyunları belirtti. 1 Ağustos 2024 tarihine kadar ücretsiz olacaktır.Epic Games

Paris 2024 için Özel Kıyafet Paketi, 1 Ağustos tarihine kadar hediye olacaktır. Steam sonrasında oyuncuların en kullandığı Epic Games Store, hediye oyun imkanları sunmaktadır. Ücretsiz oyun için erişim açılmış bulunmaktadır. F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ve Olympics Go! Paris 2024 için Özel Kıyafet Paketi hediye oyunlar arasında yer aldı. F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch bir platform oyunudur. İşgalci lejyona karşı savaşan eski asker canlandırılmaktadır. Dövüş stilleri yer almaktadır. İki içerikte 25 Temmuz- 1 Ağustos 2024 tarihleri arasında ücretsiz olacaktır. LumbearJack oyunu ise 1 Ağustos sonrasında ücretsiz sayılacaktır. Bu oyun bulmaca türünde bir oyundur. Epic Games hesabına giriş yaparak oyuna ‘yükle’ diyerek ekleyebileceksiniz.