Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oukitel WP33 Pro Dev Bataryası İle Tanıtıldı

Çinli akıllı telefon üreticisi

Çinli akıllı telefon üreticisi Oukitel, yeni modeli WP33 Pro’yu piyasaya sürdü. 22 bin mAh’lık dev bir batarya ve endüstri lideri hoparlör özellikleriyle donatılan bu dayanıklı telefon, teknoloji severlerin ilgisini çekiyor.

Pekin, Çin – Dayanıklı akıllı telefon üretimiyle tanınan Çinli marka Oukitel, yeni modeli WP33 Pro’yu tanıttı. Bu model, özellikle 22 bin mAh’lık devasa bataryası ve üstün hoparlör özellikleri ile teknoloji dünyasında dikkat çekiyor.

Oukitel WP33 Pro Özellikleri

Oukitel WP33 Pro, piyasada nadir bulunan büyük batarya kapasitesine sahip. 22 bin mAh’lık bu batarya, aynı zamanda bir powerbank olarak da işlev görebiliyor ve 18W’a kadar çıkış sağlıyor. Telefon, bu özelliği sayesinde bir hafta boyunca şarj edilmeden kullanılabiliyor.

Bir diğer dikkat çekici özellik ise telefonun hoparlörlerinde gizli. Oukitel, WP33 Pro’nun hoparlörlerinin gelmiş geçmiş en yüksek ses çıkışına sahip olduğunu iddia ediyor. 136dB ses seviyesi sunan bu hoparlörler, 8D Immersive surround ses teknolojisi ile donatılmış, kullanıcılara sarmalayan bir ses deneyimi sunuyor.

Kamera ve İşlemci Kapasitesi

Kamera tarafında, WP33 Pro’nun üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Ana kamera 64 Megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX 686 sensörüne sahip. Ek olarak, 20 Megapiksel çözünürlüğünde Sony gece görüş kamerası ve 2 Megapiksel makro kamera da cihazda mevcut. Ön tarafta ise 32 Megapiksel selfie kamerası kullanıcıları karşılıyor.

İşlemci olarak MediaTek Dimensity 6100 Plus kullanılan WP33 Pro, 6nm fabrikasyon sürecinden geçirilmiş ve sekiz çekirdekli bir yapıya sahip. Performans ve enerji verimliliği dengesi için 2.2 GHz ve 2.0 GHz hızlarında çalışan çekirdeklerle donatılmış.

Ekran ve Dayanıklılık Özellikleri

Oukitel WP33 Pro, 6.6 inç büyüklüğünde FHD Plus çözünürlükte IPS ekran ile geliyor. 400 ppi piksel yoğunluğuna ve 450 nits parlaklığa sahip olan bu ekran, Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ayrıca, telefon IP68 ve IP69K sertifikalarına sahip, bu da su ve yüksek su basıncına karşı dayanıklılığını gösteriyor. Askeri standart MIL-STD-810H sertifikası ile de 1,5 metreden düşmelere ve -20 ile +55 derece arası hava koşullarına dayanıklı.

Depolama ve RAM Özellikleri

Depolama tarafında, WP33 Pro 256 GB ROM ve 8 GB RAM ile geliyor. RAM, sanal olarak 16 GB’a genişletilebilir, toplamda 24 GB’a kadar çıkabiliyor.

Oukitel WP33 Pro’nun Fiyatı

Dayanıklı akıllı telefon Oukitel WP33 Pro, 8 Ocak tarihinden itibaren 240 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.